De laatste dag! (Tweakers voor)

Door Frozen op donderdag 10 januari 2019 12:27 - Reacties (4)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 1.528

Edit: actie is afgelopen, doneren kan nog wel.

De laatste dag van onze jaarlijkse actie is weer aangebroken, alleen vandaag kan je nog meebieden op de veiling, doneren of je interesse in een inpaksessie laten horen voor Tweakers voor Stichting Jarige Job.

Over Jarige Job
In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. bron: Stichting Jarige Job

Over Tweakers voor
Tweakers voor is een initatief van Tweaker Frozen welke samen met de gehele community elk jaar geld ophaalt voor een goed doel. Het initiatief staat geheel los van Tweakers en De Persgroep. Het goede doel wordt bepaald door de community door middel van polls en is dit jaar weer Stichting Jarige Job geworden. Vorig jaar haalden we met de hele community 1300 Euro op voor dit goede doel. Ik ben benieuwd naar wat we dit jaar voor hen kunnen ophalen! :)

Hoe kan je meedoen
Je kunt meebieden op de veilingen, deze eindigen om klokslag 12 uur vannacht.
Je kunt doneren via Ideal, Paypal, of bankoverschrijving.
Je kunt je interesse opgeven voor een inpaksessie.

https://cdn2.momjunction.com/wp-content/uploads/2015/09/Delicious-And-Easy-To-Make-Birthday-Cakes-For-Kids.jpg

Actie eindigt bijna! (Tweakers voor)

Door Frozen op woensdag 9 januari 2019 10:45 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.884

De teller staat op ongeveer €700,- wat we voor Stichting Jarige Job aan donaties hebben binnengehaald, je kunt overigens nog gewoon doneren tot het einde van de actie (10-01-2019 23:59). 700 Euro is natuurlijk al een geweldig bedrag waarmee we 20 kinderen van een prachtige verjaardag kunnen voorzien, maar meer kinderen kunnen helpen aan een leuke verjaardag is natuurlijk nog leuker. Het betreft hier namelijk kinderen welke door geldproblemen van hun ouders hun verjaardag niet kunnen vieren. Hierdoor voelen ze zich vaak buitengesloten en het zou juist voor hen geweldig zijn indien zij eens in het middelpunt kunnen staan. Stichting Jarige Job stuurt namelijk (na toetsing door de voedselbank etc.) een doos met cadeautjes en verjaardagsspullen naar de ouders. Denk dan aan slingers, cake, traktaties en een cadeautje passend bij het kind.

Ondertussen hebben wij ook niet stilgezeten en alle advertenties overgeheveld naar de Tweakers V&A. Dit omdat het voor ons dan makkelijker is om alle biedingen bij te houden. De timer bij de V&A klopt helaas niet, maar ook hier kan je bieden tot en met 10-01-2019 23:59. Sommige producten worden tweemaal of meerdere malen verkocht, hoe het systeem dan werkt is vrij eenvoudig. De tweakers met de hoogste biedingen op het moment van sluiten krijgen dan het product. Stel voor we hebben het dus over V&A aangeboden: Tweakers bierpul 18 jaar voor goed doel (x2) en zeef biedt 100 euro, Ginz biedt 110 euro en Wilbert de Vries biedt 115 euro. Dan krijgen Ginz en Wilbert beiden een bierpul voor 110 en 115 euro respectievelijk. :)

Alle advertenties zijn hier te vinden: https://tweakers.net/aanbod/user/378992/
Doneren kan via:
Ideal: https://tikkie.me/pay/544o4lefssb9s3qjvtmn
Bankoverschrijving: https://www.tweakersvoor.nl/donate/
Paypal: http://paypal.me/tweakersvoor

https://www.stichtingjarigejob.nl/wp-content/uploads/2018/05/JOBimage_Inpakmarathon-1024x639.jpg

Nieuwe merch en meer | Tweakers voor Jarige Job update 1

Door Frozen op dinsdag 1 januari 2019 20:08 - Reacties (15)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.012

De kerst is voorbij en we hebben veel nieuwe items toegezonden gekregen waarvan sommige nog onderweg zijn. Denk dan aan een echte HENK casebadge, kerstballen, mokken en nog veel meer! De HENK Casebadge en mok nummer 2 zijn al binnen en daar is dus ook al op te https://tweakers.net/aanbod/user/378992/.

Ik weet dat de Henk Casebadge enorm geliefd is, dus we mogen Dennis1109 daarom heel erg dankbaar zijn. Hij heeft er helaas niet meer, dus de enige optie is bieden zou je hem (de casebadge) graag willen bemachtigen. Daarbij heeft Dennis momenteel ook een eigen veilinkje lopen van een beamer waarvan de opbrengst naar Tweakers voor Jarige Job gaat. _/-\o_

Momenteel hebben we zo'n 400 euro binnengehaald aan donaties, dat is geweldig en daar kunnen we zo'n 12 kinderen van een leuke verjaardag van voorzien. Maar omdat er nog een aantal producten onderweg zijn naar mij schuiven we de einddatum van de veiling en donaties iets naar voren: tot en met 10 januari 2019.


Actie (veiling & doneren) duurt tot 10 januari 2019 23:59!
De website met alle informatie is: tweakersvoor.nl

https://www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2019/01/kavels.png

Tweakers voor Jarige Job

Door Frozen op zondag 23 december 2018 15:00 - Reacties (41)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 4.451

https://www.doneeractie.nl/upload/1635/d6e92364-a92c-47ed-8d27-92613a49ad17.jpgtweakersvoor.nl

Na de poll in mijn vorige blog is gebleken dat stichting Jarige Job weer de voorkeur verdiende. Vorig jaar haalden we het fenomenale bedrag van €1300 op. De stichting is niet heel erg groot en het doel is vrij concreet. Je kunt als donateur goed zien waar het geld naartoe gaat en we kunnen als Tweakers daar zelf meehelpen! Voor als je de actie van vorig jaar niet hebt meegekregen komt hier een korte samenvatting over Stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job zet zich in voor de 61000 kinderen in Nederland van ouders die het niet zo breed hebben om toch hun verjaardag te vieren. Deze kinderen hebben vaak te kampen met schaamte en hebben minder vriendjes op school omdat ze bijvoorbeeld soms niet meegaan op schoolreisje. Stichting Jarige Job vindt het belangrijk dat juist deze kinderen ook eens een dag in het middelpunt kunnen staan, niet op zomaar een dag maar op hun eigen verjaardag! Ze versturen vervolgens een geheel verjaardagspakket met cadeautjes, traktaties, taartmix, slingers enzovoorts naar de ouders van de Jarige Job, geen geld maar concrete middelen. Daartoe werken ze samen met de voedselbank en andere organisaties om producten bij elkaar te krijgen. Het vullen van 1 zo'n verjaardagsdoos met taartmix, slingers, cadeautjes en traktaties kost ongeveer 35 euro.

Deze dozen worden ingepakt door organisaties welke langs kunnen komen bij Stichting Jarige Job voor een "inpaksessie". Het leek mij enorm leuk om met een groep tweakers daar naartoe te gaan en voor de stichting een uur of een paar uur lang lekker dozen te gaan inpakken. Daarvoor kan je je interesse registreren, hopelijk krijgen we genoeg mensen bij elkaar zodat we daadwerkelijk kunnen gaan inpakken!

Om het allemaal iets makkelijker te maken dit jaar ben ik een website gestart: www.tweakersvoor.nl Daar kan je alle informatie vinden op een nette manier. Dat is wel zo makkelijk voor jullie en voor mij!

Dit jaar kan je meedoen op drie manieren tot en met 10 januari 2019 23:59:
1. Doneren
  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • IDEAL (tikkie)
2. Meebieden op de kavels van de veiling
3. Interesse registreren voor het inpakevenement bij Stichting Jarige Job in Rotterdam

We hebben weer gave spullen tussen de kavels zitten dit jaar! Het is het zeker even waard om te kijken.
https://i1.wp.com/www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2018/12/2000631920-Custom.jpeg?ssl=1

Klik op onderstaande afbeelding om naar tweakersvoor.nl te gaan
https://www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2018/12/logootje.png

Tweakers voor ?

Door Frozen op zaterdag 1 december 2018 23:28 - Reacties (12)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.705

https://www.ouderenfonds.nl/wp-content/uploads/2018/11/JoKemp-Soeterbroek3-toetje-campagnebeeld-4.jpg
Het is 1 december en dat betekent dat we weer met onze actie gaan beginnen beste Tweakers. Mijn vriendin en ik zitten overigens wel over iets te pijnzen. Uit jullie response op mijn vorige blog bleek dat jullie graag weer Stichting Jarige Job of de voedselbank willen zien. Echter vragen wij ons af of het Nationaal Ouderenfonds niet veel leuker is. We hebben namelijk al babyspullen gedaan (voor baby's), Jarige Job (voor kinderen) en is het dan niet tijd voor de ouderen?

Met de kerst zitten namelijk enorm veel ouderen alleen thuis, omdat ze geen contact met familie meer hebben of omdat familie het te druk heeft om hen te bezoeken. Toch is dat heel erg zielig aangezien die mensen hun leven lang hun best hebben gedaan en sommigen nog hebben gevochten voor onze vrijheid. De vrijheden die wij hier vandaag de dag kennen zijn gigantisch ten opzichte van de vrijheden die andere mensen genieten in minder welvarende delen van de wereld. Zijn wij dan niet moreel verplicht om dan ook eens voor deze mensen op te staan en hen een hart onder de riem te steken?

Er zijn in het geval van het Nationaal Ouderenfonds een aantal opties:
  • Je kunt doneren waarna ik natuurlijk weer met de cheque langs ga, dat wordt dan echter wel rond oktober van volgend jaar. Ik ben namelijk van plan om door te dringen tot de organisatie van het fonds en bij de inkoop aanwezig zijn: zodat ik zeker weet dat het geld goed besteed gaat worden. Ik denk namelijk dat de kerstdiners voor de ouderen al maanden van te voren worden geregeld waarmee de inkomsten van "Doneer een toetje voor 3 Euro" of de "Doneer een kerstdiner voor 15 euro" dit jaar toch niet meer gebruikt worden en mogelijk in andere dingen worden gestoken.
  • Je kunt Tweakers merch kopen (waar ik overigens niet heel erg veel van heb weten te sparen in het afgelopen jaar, maar toch...)
  • Je kunt een kerstkaart sturen voor 18 december, deze kerstkaarten worden bij een oudere bezorgd waardoor ze in ieder geval een kerstkaart van iemand krijgen. :)
In het geval dat dat jullie niets lijkt kan je altijd een kerstkaart sturen en gaan we voor Stichting Jarige Job en organiseren we een inpaksessie waarbij we met z'n allen boxen gaan inpakken voor de stichting of bij de voedselbank misschien wel een rondleiding kunnen krijgen.

Ik hoor graag jullie mening want ik ga maandag rondbellen met wat de opties zijn bij stichting ouderenfonds, Jarige Job en de voedselbank. Woensdag hakken we dan de knoop door en gaan alle lijnen open! :)