We zijn gesloten

Door Frozen op donderdag 25 juni 2015 06:00 - Reacties (7)
Categorie: Wij helpen daar, Views: 11.067

Dit blogje is een onderdeel van een reeks blogs waarin een vriendin van mij mee doet aan een project waarin ze geestelijk en lichamelijk gehandicapten 2 weken lang helpt in Nis, Servië. Deze serie bestaat uit een aantal blogjes:
Tweakers Helpen Daar (Servië)
Achtergrond: Tweakers Helpen Daar
We zijn er bijna!
We zijn gesloten
Uitreiking van de cheque
Resultaten Tweakers Helpen DaarDe afgelopen tijd was ik, samen met veel andere tweakers, bezig met het inzamelen van geld voor kinderen met een beperking in Servië. Een vriendin van mij gaat in de zomervakantie twee weken lang vrijwilligers werk doen in een tehuis, waardoor ik zeker wist dat het geld goed terecht zou komen. De inzamelingsactie moet je ongetwijfeld opgevallen zijn, want de mate waarin ik en andere tweakers dat hebben gespammed is eigenlijk onaanvaardbaar. De inzamelingsactie is nu gesloten. :9

Het resultaat is zeer positief en beter dan ik ooit had durven dromen. Waar ik in het begin niet helemaal zeker was of jullie wel interesse zouden hebben in iets wat toch redelijk ver van jullie bed was, waren de reacties toch lovend. Ze kwamen binnen via DM, Skype, tweakblog en zelfs de forums. Ze waren soms lang, soms kort, maar altijd waren ze vriendelijk en vol met positiviteit. Ik denk dat veel mensen nog wat kunnen leren van jullie, de openhartigheid, warmte en liefde kwamen in overvloed en brachten elke keer een lach op mijn gezicht. Nu gaat het natuurlijk niet om mij, maar om de bewoners van Dusko Radovic in Servië. Deze mensen kunnen waarschijnlijk niet lezen wat jullie hier hebben geschreven voor hen, mij en de stichting. Echter kunnen deze mensen wel de warmte van de vrijwilligers voelen en plezier beleven aan muziek, een "wasbeurt", bellenblaas, waterpistolen, springtouwen, kleurpotloden, klei, spelcomputers of nieuwe poppen en knuffels.

Maar wat hebben wij dan met elkaar voor deze mensen opgehaald? Dat is natuurlijk dé grote vraag:
http://i.imgur.com/CHhzhrr.pngg
http://i.imgur.com/X0Xto5Fl.png
De cheque. Ik heb alle namen zorgvuldig nagekeken met mijn Excel sheet. Denk je toch dat je naam er niet op staat of verkeerd gespeld? DM!

Ik wil iedereen die heeft gedoneerd en/of een leuk berichtje heeft geplaatst, hartelijk bedanken. _/-\o_ Het is een ongelooflijk leerzame en leuke ervaring geweest dit met jullie op te zetten, voor mensen die het wat minder hebben.
Ik wil met name Foritain en zijn vrouw bedanken. Zij hebben mij van begin af aan voorzien van informatie en ideetjes met betrekking tot de actie en het land Servie. Bovendien heeft Foritain mij vaak in zijn fantastische Computex blogreeks, op zijn blog gefeatured, ofwel geholpen met het verspreiden van awareness. http://www.biotraksuite.com/wp-content/themes/symplex/images/icons/small-twitter.png

Momenteel resten mij dus nog vier dingen, de cheque printen, de cheque incl. het geld brengen, een blogje schrijven van de overhandiging en een blogje van het resultaat in Servië.In navolging van zijn collega, wil onze enige echte Paul Hulsebosch, die altijd vrolijke gamesredacteur, E3 2015 goodies veilen voor het goede doel! Hij is net terug van de E3 en heeft dus "verse" goodies! V&A aangeboden: Mijn verzameling E3 2015 goodies

Volgende: Altijd maar sneller en beter... 07-'15 Altijd maar sneller en beter...
Volgende: We zijn er bijna! 06-'15 We zijn er bijna!

Reacties


Door Tweakers user Mortum, donderdag 25 juni 2015 08:12

Mooi eindbedrag! gefeliciteerd! :D

Door Tweakers user Foritain, donderdag 25 juni 2015 08:31

Dat is toch een heel mooi resultaat man! Met een extra cheque ter waarde van een niet-eens-zo-onaardig maandinkomen in Nis kunnen zij daar zeker mooie dingen doen. We hebben er inderdaad vooraf/tijdens veel over gesproken (al lijkt het nu net alsof wij ook echt wat nuttigs gedaan hebben, dat is zeker niet nodig hoor :) ), maar jij mag zeker trots zijn dop wat je met je inzet hebt bereikt. Het gaat om de kindjes, maar dat mag toch wel worden gezegd.

Kudos aan de mensen die een steentje hebben bijgedragen, enne.. "Frozens Oma" op dat plaatje = :D

Kijjk uit naar de update over het overhandigen :D

Door Tweakers user arjants, donderdag 25 juni 2015 09:43

top! leuk eindbedrag geworden!

Door Tweakers user Suli, donderdag 25 juni 2015 19:56

Super, Frozen!

Door Tweakers user Ample Energy, donderdag 25 juni 2015 20:37

Frozens oma en Frozen bedankt voor de inzet! Ben benieuwd wat je er mee gaat doen.

En de rest van de Tweakers natuurlijk bedankt voor het meedoen.

Door Tweakers user Anoniem: 372172, donderdag 25 juni 2015 22:47

Zeer gave actie met een mooi doel en een mooi bedrag! :) @ Frozen, Top!

[Reactie gewijzigd op donderdag 25 juni 2015 22:49]


Door Tweakers user pclinde, zondag 28 juni 2015 11:47

Echt geweldig! Top resultaat. Ik moest ook lachen om de Tweakersnaam 'Frozens oma' episch!

Geweldige actie Frozen! Je krijgt heel veel waardering van mij kant. Ik wil je vriendin ook heel veel succes wensen. :) Want die mag uiteraard ook niet vergeten worden voor haar inzet tijdens de zomervakantie.

[Reactie gewijzigd op zondag 28 juni 2015 11:48]


Reageren is niet meer mogelijk