Tweakers 18e verjaardag | Tweakers voor ?

Door Frozen op maandag 3 oktober 2016 20:16 - Reacties (6)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.790

In het begin, waren we allemaal klein, toen gingen we ademen, en aten we zelfs de buren op... Ehh wacht, dit is een blogje over de 18e verjaardag van Tweakers.net, geen horrorverhaal. ;) In ieder geval, een tijdje geleden verlootte Tweakers.net onder alle tweakers een kaartje voor de plan: Tweakers wordt 18!: tijd voor feest en terugblikken. Zeef was zo vriendelijk om 10 kaartjes te doneren om te verkopen voor het goede doel, waardoor we uiteindelijk al 291,50 euro hebben opgehaald, iets wat natuurlijk prachtig is! We zijn duidelijk op weg naar een leuk bedrag voor het nog te bepalen goede doel. Maar hoe was het feestje nou?

De dag begon voor mij met een kebabje op het station, want ja eerlijk is eerlijk, ik was nogal een beetje aan de late kant en Loetje zat vol. Daar, wachtend aan het IJ, zag ik ineens een bekend gezicht:
http://i.imgur.com/Ya4wPKc.jpg
Een fijne BIOS op het scherm wat de vertrektijden van het pondje moest weergeven. Op dat moment wist ik dat het een Tweakerwaardige avond zou worden! :D

Voor het pondje kwam ik ook nog een ander bekend gezicht tegen, namelijk Wim ofwel Repr. De altijd vrolijke man die op bijna elk feestje van Tweakers aanwezig is. Ik herkende hem omdat hij met de vorige actie een muts had gekocht waarna we op Schiphol afspraken om de muts aan hem te overhandigen.

http://i.imgur.com/TYKZhNf.jpg

Even later stonden we aan de overkant en gingen we het gebouw naar binnen, daar lagen allemaal stickers voor ons klaar met onze namen die we op onze borst konden plakken. Toen we vervolgens de trap omhoog namen, kregen we allemaal een echte Tweakers bierpul in onze handen gedrukt. Echt een ongelooflijk gaaf ding, hij houdt lekker vast, er kan een hoop bier in, en mooier nog: hij is alleen voor tweakers. Alleen de bierpul was het al waard om naar dit evenement te komen als je een kaartje had of kon kopen!

http://i.imgur.com/KtR95kv.jpg

Uiteindelijk hebben we Mario Karts gespeeld, een gave rondleiding gehad, heel veel bitterballen gegeten en nog meer dingen gedaan die ik me niet meer kan herinneren. Bekijk anders gewoon de foto's hieronder!

http://i.imgur.com/qwedc5p.jpghttp://i.imgur.com/ZumvQdP.jpghttp://i.imgur.com/HV3Y67W.jpg
http://i.imgur.com/9ZATfTa.jpghttp://i.imgur.com/g92l9Lx.jpghttp://i.imgur.com/juQD8SW.jpg
http://i.imgur.com/0WpTwhM.jpghttp://i.imgur.com/ItsdRWv.jpghttp://i.imgur.com/4HsftB3.jpgAls je overigens nog een goed (klein) doel weet, schroom niet om dat in de reacties te plaatsen!

Volgende: Goededoelenactie, nu jij! 11-'16 Goededoelenactie, nu jij!
Volgende: T.net evenement kaarten te koop! (Tweakers voor ?) 09-'16 T.net evenement kaarten te koop! (Tweakers voor ?)

Reacties


Door Tweakers user Kiswum, dinsdag 4 oktober 2016 08:44

Het was een evenement die (uiteraard) weer goed was geregeld. Helaas niet met iedereen een praatje kunnen doen die op mijn lijstje stonden. Het was leuk om veel gezichten achter de usernames te zien.
Samen met Frozen op de foto gaan was voor het toppunt van de avond :P

Door Tweakers user Kecin, dinsdag 4 oktober 2016 11:38

Leuke foto's!

Door Tweakers user VECTOR, dinsdag 4 oktober 2016 12:14

Gaaf hoor allemaal :)

Door Tweakers user JerX, woensdag 5 oktober 2016 08:16

Kon er helaas niet bij zijn :( Ziet er gezellig uit!

Door Tweakers user AnonymousWP, woensdag 5 oktober 2016 09:10

Was gezellig :). Zeker naar m'n zin gehad. Alleen jammer dat ik niet met de mensen kon praten met wie ik wilde praten. Maar ja, daar komen denk ik nog wel genoeg kansen voor. Mooie foto's.

Door Tweakers user Danny.G, woensdag 5 oktober 2016 12:19

Erg tof! Jammer dat ik geen uitnodiging heb gekregen, had daar zeker bij willen zijn. Wie weet een andere keer. :)

Reageren is niet meer mogelijk