Goededoelenactie, nu jij!

Door Frozen op vrijdag 18 november 2016 00:00 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.870

Hallo lieve Tweakers,


Kunnen jullie je nog herinneren dat we vorig jaar bezig waren met een sintactie: chocoladeletters voor de voedselbank? Dit jaar zijn we (of nouja, ben ik...) weer bezig met een dergelijke actie alleen nu voor kerst. Op het moment staat er §291,40 op de teller maar misschien kunnen we wel een nog hoger bedrag ophalen voor jouw geliefde goede doel!

Ik heb bijvoorbeeld nu al 4 unieke 18 birthday bash mokken (alleen te verkrijgen op de 18e verjaardag van Tweakers), 2 setjes van 5 bierviltjes met het tweakerslogo, en 3 tweakers (oude logo) casebadges gedoneerd gekregen om te verkopen voor het goede doel. Als er nog meer spullen gedoneerd worden, kunnen we gezamelijk een nog hoger bedrag ophalen. Alle netto winst (= inkomsten - verzendkosten - "cheque") gaat naar het goede doel.

Het is jouw beurt!
Aangezien jij onderdeel bent van de community, mag jij kiezen waar het geld naartoe gaat! Laat alsjeblieft in de reacties hieronder weten naar welke organisatie jij het geld graag naartoe ziet gaan! Ik heb zelf een voorkeur voor kleine organisaties waarbij je snel resultaat ziet en er zo weinig mogelijk geld verloren gaat.
Wil je verder spullen doneren waarvan jij denkt dat medetweakers ze willen kopen, zodat ik die aan hen kan verkopen voor het goede doel, dan moet je even contact op nemen via DM.

Long story short; naar welk goede doel zie je mij graag het geld brengen?
Als je spullen hebt, waarvan je zeker weet dat ik ze kan verkopen, kan je een DM sturen. Het eventueel doneren van geld kan later. :)

Het idee is om op 20 december dit geld inclusief "cheque" te gaan brengen naar het goede doel.

Groetjes,
Frozen

Volgende: Tweakers merchandise voor goede doel! 12-'16 Tweakers merchandise voor goede doel!
Volgende: Tweakers 18e verjaardag | Tweakers voor ? 10-'16 Tweakers 18e verjaardag | Tweakers voor ?

Reacties


Door Tweakers user Suli, zaterdag 19 november 2016 09:38

Stichting Babyspullen.
Ze zorgen dat de babies die in armoede groeien (1 op 9) in Nederland een goede start kunnen krijgen :).
Ze krijgen kleding en andere babyspullen gedoneerd, maar helaas lang niet alles voor de babystartpakketten. Ze maken ook kosten om gedoneerde spullen op te slaan, te vervoeren en te verwerken.

Vind het tof van je dat je dit jaar weer iets gaat doen met medetweakers voor een goede doel!

Door Tweakers user Rub147, zaterdag 19 november 2016 15:58

Een organisatie die ouders steunt die het financieel zwaar hebben is wat mij betreft een mooi doel. Voedselbank/speelgoedbank, veel meer kan ik niet verzinnen...

Door Tweakers user new.hope, maandag 21 november 2016 01:00

In plaats van te verzamelen en te deponeren bij/rond ťťn of hooguit weinigen in contrast met "de rest" zou het de mens wereldwijd sieren onze naaste daadwerkelijk lief te hebben als een lid van onszelf, met verstand en onze gemeenschappelijke aarde te bewerken zodat hij voor allen vrucht draagt in plaats van roversbuit, de verdeeldheid zelf, te verdelen om jezelf ten opzichte van "de rest", als heilige op te voeren en door bedrog gunst te verwerven.

In de meest letterlijke zin van Het Woord.

Oog van de naald is klein. Als we niet samenkomen maar rafelen dan word het nagenoeg onmogelijk.

[Reactie gewijzigd op maandag 21 november 2016 02:35]


Reageren is niet meer mogelijk