Tweakers 21 jaar!

Door Frozen op zondag 6 oktober 2019 01:31 - Reacties (9)
Categorie: Non-tech, Views: 2.583

Het is momenteel half 2, ik ben net thuis van dit leuke evenement dus vergeef me voor de opmaak en eventuele taal- en stijlfouten:

Vandaag was de grote dag, Tweakers is eindelijk 21 jaar geworden of nouja... we vierden het vandaag! Met zo'n 500 man waren we naar Undercurrent gekomen om daar de verjaardag van onze website te vieren! Natuurlijk heb ik Femme gefeliciteerd, want dat hoort er eigenlijk wel bij. Het was geweldig, er stonden heel erg veel oude consoles, arcadekasten, computers, bordspellen, eigenlijk was er van alles. Het drinken was onbeperkt, er waren heel erg veel bekende gezichten en een hoop nieuwe gezichten. Ook de foodtrucks waren eigenlijk best wel goed. Er waren iets van 7 foodtrucks, maar omdat ik per se een hamburger wilde moest ik 45 minuten in de rij staan. Hoe dan ook ik vond het zeker een enorm geslaagde avond en ik ben weggegaan met een volle goodiebag van proporties die ik nog niet bij Tweakers had gezien en een vakantiecheque van 200 euro van de ANWB. Er was namelijk een quiz en ik was nummer 5 in de app, maar ik bleek uiteindelijk toch nummer 4 te zijn. Very confusing :9 Dus toen kreeg ik in plaats van een Symantec abonnement toch de 200 euro vakantietegoed mee van de ANWB. Geweldig vond ik het en ik ben er nog steeds ondersteboven van. Hieronder heb je een aantal foto's voor de sfeerimpressie.
https://tweakers.net/ext/f/dWzYMA9HY69RhdPABCyVT0qO/full.jpghttps://tweakers.net/ext/f/OiLrtsm2ZDBdlE6wnkIGiibh/full.jpghttps://tweakers.net/ext/f/6NDRn3xnBm8uK14Nt06kBHwu/full.jpg
https://tweakers.net/ext/f/E81UwUKmg3czTlqGMxPU3p09/full.jpg
https://tweakers.net/ext/f/nZVr3zulOltNOPAvC1ViKanp/full.jpg
https://tweakers.net/ext/f/JnpjIhDpdDil8sAyaIOFQ7g3/full.jpg

Volgende: Star Wars Jedi: Fallen Order 12-'19 Star Wars Jedi: Fallen Order
Volgende: Watt of kiloWattuur? Versnelling of kracht? 07-'19 Watt of kiloWattuur? Versnelling of kracht?

Reacties

Door Tweakers user Frozen, maandag 7 oktober 2019 11:29

Aww, wat jammer! Het eten was goed, er was bier en het was enorm gezellig! Misschien volgend jaar dan maar weer?! :)


Door Tweakers user Anoniem: 372172, maandag 7 oktober 2019 19:05

Frozen schreef op maandag 7 oktober 2019 @ 11:29:
[...]

Aww, wat jammer! Het eten was goed, er was bier en het was enorm gezellig! Misschien volgend jaar dan maar weer?! :)
Waarschijnlijk ook niet :)

Door Tweakers user ShitHappens, maandag 7 oktober 2019 22:04

Leuk blogje! :Y
De eerste foto's die ik terug zie, en natuurlijk mezelf meteen kunnen spotten :P

Door Tweakers user Frozen, maandag 7 oktober 2019 23:48

ShitHappens schreef op maandag 7 oktober 2019 @ 22:04:
Leuk blogje! :Y
De eerste foto's die ik terug zie, en natuurlijk mezelf meteen kunnen spotten :P
Ik heb iedereen speciaal een beetje onherkenbaar gemaakt. :)

Door Tweakers user jetspiking, woensdag 9 oktober 2019 20:26

Ik was er ook bij, was erg gezellig!

En weerwolven was leuk!

Reageren is niet meer mogelijk