OnePlus Nord launch

Door Frozen op dinsdag 21 juli 2020 12:49 - Reacties (3)
Categorie: Hardware, Views: 2.154

http://oasis.opstatics.com/content/dam/oasis/page/nord-ar/1_0720.jpg
Een telefoonlaunch in augmented reality, ofwel AR. OnePlus gaat het vanwege de coronacrisis proberen voor de launch van hun OnePlus Nord, een telefoon met een wat gunstigere prijs waarmee ze weer richting de geliefde OnePlus One bewegen. De launch is om 16:00 te volgen via de OnePlus Nord AR-app. OnePlus geeft instructies over hoe je dit kunt doen.

Het staat op de website allemaal een beetje onduidelijk uitgelegd dus vandaar dat ik het maar even hier uiteenzet:
Je kunt de Launch volgen in AR of gewoon. Wil je de launch in AR volgen, volg dan de stappen hieronder. Wil je graag de launch "gewoon" zien, dan kan dat hier op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MiKv4cw1KAQ

Wil je de OnePlus Launch in AR volgen, dan heb je een app nodig: de OnePlus Nord app voor Android of iOS.

Daarnaast heb je een AR Cardboard nodig, het is simpelweg een stukje papier wat je app kan herkennen en vervolgens een telefoon erop kan projecteren. Hoe je dat maakt, kan je hier vinden: https://forums.oneplus.co...e-nord-ar-launch.1259443/

Al met al ben ik heel erg benieuwd naar de OnePlus Nord, ik hoor namelijk al tijden geluiden dat OnePlus te duur wordt en mensen weer OnePlus zouden kopen als ze goedkopere telefoons zouden maken. Of de launch in AR een succes gaan worden, gaan we nog wel zien. Over het algemeen is AR erg glitchy, dus we hopen het beste! Lukt het niet, dan zal er morgen waarschijnlijk wel een artikel op Tweakers verschijnen. :P

Zou je het leuk vinden om een verslagje te lezen over hoe ik de launch in AR heb ervaren en wat ik van de telefoon vind zodra de specificaties bekend zijn? Laat het me weten in de comments alsjeblieft. :)

Volgende: FLIR op je telefoon, de CAT S62 Pro is uit! 28-07 FLIR op je telefoon, de CAT S62 Pro is uit!
Volgende: OnePlus telefoons om mee te spelen! 14-07 OnePlus telefoons om mee te spelen!

Reacties


Door Tweakers user Anoniem: 1031525, woensdag 22 juli 2020 07:54

"Zou je het leuk vinden om een verslagje te lezen over hoe ik de launch in AR heb ervaren en wat ik van de telefoon vind zodra de specificaties bekend zijn?"

Objectief verslag ja. Reclame nee.

Door Tweakers user Phr34k, woensdag 22 juli 2020 09:26

Wat hij JohnWhite zegt. Objectief verslag, inclusief tekortkomingen? Graag!

Door Tweakers user iskelmaikel, woensdag 22 juli 2020 16:18

^ Eéns met hierboven. Bevindingen van een gebruiker zijn altijd wenselijk maar (al dan niet betaalde) sponsored content is niet aan mij besteed. De angst komt bij mij een beetje door je vorige blogpost.

Mocht je het eerste doen zal ik hem zeker lezen!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.