Parodie: Windows 10 op een iPad

Door Frozen op zaterdag 12 september 2020 17:41 - Reacties (5)
Categorie: Afvalputje, Views: 4.282

Mocht iemand dit op de frontpage lezen en zichzelf bedenken dat er een magische manier is om een Windows 10 versie op je Apple iPad te zetten: Nee, sorry dat je bedrogen uitkomt. Maar graag vertel ik jullie over mijn aparte use cases on Windows 10 te gebruiken op iPads. De beschreven methode werkt ook op Android devices.

Allereerst hoe ik hier op ben gekomen: In September plaatste een tweaker een blog op tweakblogs van hemzelf over Windows 10 op een Android (TV). Ik had dat geprobeerd en raakte geïnteresseerd in Windows 10. Ik heb een paar dagen na update-dinsdag een licentie gekocht. Ik was tevreden ermee en fantaseerde wat voor versies van paint ik hierop kon draaien. Ik zag een leuke vervanging/aanvulling om op meer apparaten te kunnen tekenen. Dus ik heb besloten om in mijn huis de apparaten die ik had, te vervangen voor Windows 10 apparaten, voor meerdere redenen trouwens.

Met een muis werkt dit prima! Maar ik ben achtergekomen dat ik het leuk vind om op mijn apparaten gewoon Windows 10 te hebben. Ik heb uiteindelijk het volgende gedaan:

Open de browser
Ga naar google.com
Klik op images
Type "Windows 10" en druk op enter
Vind een mooie afbeelding van Windows 10 en open deze.

P.S.: Deze blog is niet geschreven om een referral aan te smeren maar ik heb er wel 1 mocht je geinteresseerd zijn in Windows 10. De code is: WINDOWSFORIPADS42. Je hoeft het niet te gebruiken maar mag wel. :) als het goed is krijg je hiermee wat korting.... dit is een parodie jongens. Bekijk hieronder hoe ik Windows 10 daadwerkelijk op mijn iPad heb gekregen:
[afbeelding]

Volgende: Opladen: Draadloos VS kabel (Warp Charge 30 Wireless vs 30T) 16-09 Opladen: Draadloos VS kabel (Warp Charge 30 Wireless vs 30T)
Volgende: OnePlus 8 Pro: Na 3 maanden 29-08 OnePlus 8 Pro: Na 3 maanden

Reacties


Door Tweakers user UNXpanD, zaterdag 12 september 2020 17:51

Hier een vergelijkbaar proces op een Android-tablet, gelukkig had ik mijn Windows 7 installatie-doos nog!

[Reactie gewijzigd op zaterdag 12 september 2020 17:51]


Door Tweakers user Frozen, zaterdag 12 september 2020 17:58

UNXpanD schreef op zaterdag 12 september 2020 @ 17:51:
Hier een vergelijkbaar proces op een Android-tablet, gelukkig had ik mijn Windows 7 installatie-doos nog!
Dat is een goede, dat scheelt een hoop gegoogle ja!Door Tweakers user Harm_H, donderdag 17 september 2020 20:12

Microsoft Remote Desktop staat in de app store.


Je kan gewoon met je ipad je Windows pc openen.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.