IDEE: MINDER HOOFDLETTERS

Door Frozen op woensdag 16 maart 2022 11:24 - Reacties (9)
Categorie: Afvalputje, Views: 3.501

Title says it all, kom op heren... We hebben hier meer vrijheid dan op het forum, laten we er geen afvoerputje van maken!

Nog wat bruikbare tips om de dag door te komen.

Volgende: 3D printer, kopen? Mijn ervaringen 09-'21 3D printer, kopen? Mijn ervaringen

Reacties


Door Tweakers user onok, woensdag 16 maart 2022 12:12

well that escalated quickly :P

Door Tweakers user Mad-Monkey, woensdag 16 maart 2022 12:23

wat een goed IDEE :D, ik ga meteen even water drinken

Door Tweakers user Kiswum, woensdag 16 maart 2022 13:07

Is een cocktail pakken ook een goed idee?

Door Tweakers user Kiswum, woensdag 16 maart 2022 13:08

Als niemand gebruik zou maken van Trackers, zouden deze Tweakblogs dan eigenlijk wel opvallen? Ik vraag dit voor een vriend die per ongeluk meedoet met de beta testen van Tweakers.

Door Tweakers user i-chat, woensdag 16 maart 2022 18:19

Kiswum schreef op woensdag 16 maart 2022 @ 13:08:
Als niemand gebruik zou maken van Trackers, zouden deze Tweakblogs dan eigenlijk wel opvallen? Ik vraag dit voor een vriend die per ongeluk meedoet met de beta testen van Tweakers.
- ik denk dat tweakers een beetje aan z'n einde aan het komen is, het is straks eigenlijk gewoon een verzameling van losse meuk... een soort tabloid over computers (en vooral gaming), een lijstje waar je het goedkoopste gaming hardware kunt kopen heel af en toe wat redactie- tussen de reclames door (heey kennen we dat niet van krantjes zoals de spits),

Soms vraag ik me echt af of tweakers (als community) niet beter af zou zijn op een diasora-achtig netwerk, waar blogs, forumposts en zelfs reacties op nieuwsberichten meer oranisch worden. als ik het oneens ben met een bepaald artiekel dan schrijf ik iets anders onder bouw het met bronnen en kan daar mogelijk zelfs een zinvolle dicussie uit ontstaan - maar dan krijg je op een bepaald moment forums within forums within forums. da's goed voor de discussie, en met een goede zoekmachine wellicht zelfs beter om informatie berijkbaar te maken voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden op hun vragen.

maar om antwoord te geven op je vraag, blogs zijn nu vooral vrijstaand en je moet er een beetje naar zoeken in de trackers maar buiten dat zijn ze ook gewoon totaal niet meer vindbaar totdat je een bepaalde rencente post opent en ziet dat die persoon meer heeft geschreven. te gelijkertijd zie je op het forum dat daar vooral een overvloed aan data te vinden is maar relelevante informatie is maar er relatief weinig en/of moeilijk te filteren... dat we dan ook nog eens het grote x of y topic hebben, maar dat reacties daarin vaak lastig te volgen zijn,

voorbeeld reactie is:

Bericht van: pietje:

481 dagen geleden schreef jantje, bla bla bla, - dat is echt onzin en slaag nergens op,

71 schreef klaasje ik ben het er wel mee eens dat .... - nee dat is echt niet zo maar dat komt ook omdat. 4 dagen geleden bobje zij dat jantje op zich wel gelijk heeft waarop maar dat was al ontkracht door geertje 2 maanden geleden, die zij dat ....


heet voordeel van echt goede treaded discussies is dat er op een gegeven moment een leesbare en logische verhaal uit ontstaat. je kunt dan wellicht verwijzen naar posts uit andere threads maar dan moet je eigenlijk ook eerst de context samenvatten nu gebeurt het niet zelden dat mensen een klein stukje quoten om een hele post (of zelfs een hele discussie uit z'n verband te rukken en voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. als tweakerss dan ook nog een soort tabloid indeling krijgt wordt het helemaal niet meer te overzien.

Door Tweakers user Jogai, donderdag 17 maart 2022 07:46

IDEE: Zet gewoon altijd reacties aan.

Door Tweakers user JKen, donderdag 17 maart 2022 08:18

Tweakersblogs is het afvoer putje van tweakers. Alles wat niet forum waardig knalt men op het blog omdat daar dat soort berichten wel zichtbaar blijven.

Door Tweakers user Harm_H, vrijdag 18 maart 2022 04:34

Ik verlies straks al mijn tweakblogs door deze gekkigheid.

Hoe maak ik een pdf van een webpagina?

Door Tweakers user Frozen, zaterdag 19 maart 2022 12:58

Harm_H schreef op vrijdag 18 maart 2022 @ 04:34:
Ik verlies straks al mijn tweakblogs door deze gekkigheid.

Hoe maak ik een pdf van een webpagina?
rechtermuisknop op de pagina, "afdrukken" -> opslaan als PDF -> kies locatie -> klik op opslaan.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.