Hier horen dingen die niet in de andere categorieën thuis horen, of er niet (meer) toe doen.

OnePlus 7

Door Frozen op donderdag 16 mei 2019 18:21 - Reacties (15)
Categorie: Afvalputje, Views: 2.132

Het volgende is een parodie op: mtc: Failliet
Even terug in de tijd.

Enkele jaren geleden ben ik, op vraag van mijzelf gestart met het schrijven van reviews. Ik had een goed publiek, mooie reviews en dat ging meerdere jaren zo door, dus ik nam de sprong en richtte een eigen bedrijfje op. Ik kocht wat computer hardware (die had ik echt wel nodig) en een nieuwe (bescheiden, 480 euro) OnePlus 6.

Helaas... na 12 maanden is de OnePlus 7 uigekomen, en viel ik zonder review, en dus ook zonder lezers. Op korte tijd verdween dan ook mijn aanzien als sneeuw voor de zon. De vaste lezers (MsToffee etc etc etc) bleven wel lezen. Het gevolg laat zich dan ook raden. Contact opgenomen met bedrijven voor een OnePlus sample, en opties openleggen.

De samenwerking werd, door het gebrek aan kandidaten, vrij vlot uitgesproken en ik werd aangesteld voor het schrijven van een review. Een (klein) gelukje bij een ongeluk.

Vandaag tik ik nog wat lagere hoeveelheid reviews per maand door dit avontuur. Een zure appel zo op de vooravond van mijn 24e verjaardag.

Ik wil dan ook een beetje hulp vragen. Als elke lezer van dit blog me 1 Eurootje Tikkiet, kan ik weer enkele maanden smartphones kopen. Eeuwige dank is je deel.

Negatieve commentaren mag je voor jezelf houden. Daar heb ik echt geen zin in.

Mijn tikkie: https://tikkie.me/pay/e5svi3k6jir4if1b90jc

Teslaquila al te koop!

Door Frozen op zaterdag 13 oktober 2018 19:48 - Reacties (7)
Categorie: Afvalputje, Views: 5.123

De eerste flessen Teslaquila liggen al op de markt, hier is de website:
https://www.teslaquilla.eu/

Hey Elon,

If you read this. I think your products are great.

Kind regards,
Wesley de Vries

Apple klantenservice

Door Frozen op dinsdag 6 juni 2017 17:40 - Reacties (28)
Categorie: Afvalputje, Views: 6.745

Aangezien ik tegenwoordig helemaal thuis ben in de laptops leek het mij leuk om een Apple Macbook Pro te kopen en te reviewen. Ik wilde ze dus even bellen om wat vragen te stellen met betrekking tot de nieuwe Macbook Pro 13. Ik draai netjes het telefoonnummer via Skype en ik word verbonden met ze. Ik druk netjes tweemaal op 1 en word in de wacht gezet.

Natuurlijk is een review niet zomaar iets. Ik vind ze geweldig om te schrijven, maar aan de andere kant is het ook wel een soort reclame voor een bedrijf. Immers wordt hun product onder de aandacht gebracht. Bovendien ben je als "early adopter" ook een soort van lopend reclameblok op je studie. Daardoor kijkt iedereen naar je nieuwe laptop en denken ze: Die wil ik ook!

Ik heb ondertussen al contact opgenomen met HP, Lenovo en ASUS om hen wat vraagjes te stellen over hun nieuwe laptops en ik heb van allemaal netjes antwoord ontvangen. Super! Vervolgens denk ik, ik zal Apple eens contacteren...

Ik sta op moment van schrijven nog steeds in de wacht, wat een service. Ik hoop dat iemand dit bericht over 100 jaar nog leest, en de legende dan gaat dat ik nog steeds in de wacht sta bij Apple. ;)
http://i.imgur.com/qhw61gd.png

ESL Benelux Championship

Door Frozen op maandag 1 augustus 2016 19:00 - Reacties (6)
Categorie: Afvalputje, Views: 2.390

Een tijdje geleden kon je kaartjes winnen voor de gave ESL Benelux Championship via Tweakers. Echt een enorm gaaf evenement van de Electronic Sports League waarin top-teams vanuit verschillende delen van de wereld het tegen elkaar opnemen.

Ik had onwijs veel zin in het evenement, ondanks dat ik eigenlijk alleen Battlefield 4 en World of Tanks speel. Keek ik net op 1 augustus in mijn spam box van mijn Tweakers email, had ik kaartjes gewonnen voor dit evenement! :D :D :D

Geweldig! Echter 3 weken te laat want #spambox. Volgende keer mailtjes laten versturen door Tweakers zelf in plaats van een ander bedrijf? :)

http://i.imgur.com/C6HRzKy.png

Zou jij het doen?

Door Frozen op zaterdag 9 april 2016 17:51 - Reacties (39)
Categorie: Afvalputje, Views: 7.566

Ik heb momenteel een OnePlus One maar ik ben eigenlijk wel toe aan iets nieuws, ofwel ik ga een Samsung Galaxy S7 Edge kopen en ik heb daarvoor een V&A en marktplaats advertentie gemaakt.

Case 1

Ik krijg een half uur later via whatsapp een berichtje van een jongeman die zijn naam noemt en zegt dat hij twee van deze telefoons heeft en meerdere iphones:
http://i.imgur.com/hsoBbVq.png

Vervolgens zeg ik dat Eindhoven te ver voor mij is en verteld hij me dat hij me de telefoon kan opsturen, net als zijn Facebook, zijn ID, zijn bankpas, zijn hoofd...

Na het achterhalen van zijn Facebookpagina wist ik genoeg:
http://i.imgur.com/PdYhNq9.png
Case 2
Nog een 2 minuten nadat ik korte metten heb gemaakt met de vorige persoon kreeg ik bericht van een nummer uit België. Er werd mij verteld dat de telefoons bij Coolblue vandaan kwamen en hij stuurde mij foto's. De foto's zeiden niets, zoals "Datum..." of "foto voor Wesley", dus ik kon op geen enkele manier verifiëren of hij ze van internet had geplukt of zelf had gemaakt.

Zijn Facebookaccount kon ik helaas niet vinden, maar hij zei dat hij in België woonde en dat dat een eindje rijden is. Ik vertelde dat ik dat te ver vond en hij zei dat hij kon opsturen. Ik zei dat ik pas zou betalen nadat ik wat binnen had en hij zei: "Nee u betaald de helft op voorhand want anders krijg ik achteraf geen geld heb dit zo al 2x meegemaakt dus".

Mijn vraag: Met welke van deze twee personen zou je liever in zee gaan?