In deze serie tweakblogs gaan we samen met jullie een goed doel blij maken, of nouja... Meestal maak je niet echt een goed doel blij, maar eerder de mensen of dieren die hiermee geholpen worden. Het gaat dus ongelooflijk gaaf worden, hier moet je toch aan meedoen?! :)

€1100 voor Stichting Jarige Job

Door Frozen op woensdag 6 februari 2019 19:34 - Reacties (6)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 1.138

Ik mag het eindelijk zeggen nu alles is bezorgd: "Tweakers voor" 2018 heeft 1067 1100* euro opgehaald voor Stichting Jarige Job. Hiervan kunnen 30 kinderen hun verjaardag vieren, dat is een grote klas vol en dat was niet mogelijk geweest zonder jullie! Daarom wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet, gulle donaties en biedingen op de veilingen. O+

Ook de website tweakersvoor.nl was een groot succes, het is daardoor eenvoudiger dan ooit om met jullie te communiceren.
https://www.techbelike.com/wp-content/uploads/2019/02/jarige-job.png

De cheque zal binnenkort geprint en gebracht worden bij Stichting Jarige Job. Daar moet ik nog even een afspraak voor maken, maar dat komt vast wel goed. Ik gok op een periode van +- 2 weken. Natuurlijk krijgen jullie daar weer een verslag van met foto's zoals jullie gewend zijn. :)

Verbeteringen voor volgend jaar zijn:
  • Prijzen excl. verzendkosten hanteren, dat kost mij wat meer tijd, maar levert wel meer op en is eerlijker voor de bieders.
  • V&A vanaf het begin gebruiken
  • Tweakers.net meer proberen te betrekken bij de actie, lobbyen o.i.d.
  • Heb jij nog tips? Laat het weten!
*bedankt vriendelijke tweaker die op de valreep het bedrag nog even wilde afronden. ;)

De laatste dag! (Tweakers voor)

Door Frozen op donderdag 10 januari 2019 12:27 - Reacties (4)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 1.969

Edit: actie is afgelopen, doneren kan nog wel.

De laatste dag van onze jaarlijkse actie is weer aangebroken, alleen vandaag kan je nog meebieden op de veiling, doneren of je interesse in een inpaksessie laten horen voor Tweakers voor Stichting Jarige Job.

Over Jarige Job
In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. bron: Stichting Jarige Job

Over Tweakers voor
Tweakers voor is een initatief van Tweaker Frozen welke samen met de gehele community elk jaar geld ophaalt voor een goed doel. Het initiatief staat geheel los van Tweakers en De Persgroep. Het goede doel wordt bepaald door de community door middel van polls en is dit jaar weer Stichting Jarige Job geworden. Vorig jaar haalden we met de hele community 1300 Euro op voor dit goede doel. Ik ben benieuwd naar wat we dit jaar voor hen kunnen ophalen! :)

Hoe kan je meedoen
Je kunt meebieden op de veilingen, deze eindigen om klokslag 12 uur vannacht.
Je kunt doneren via Ideal, Paypal, of bankoverschrijving.
Je kunt je interesse opgeven voor een inpaksessie.

https://cdn2.momjunction.com/wp-content/uploads/2015/09/Delicious-And-Easy-To-Make-Birthday-Cakes-For-Kids.jpg

Actie eindigt bijna! (Tweakers voor)

Door Frozen op woensdag 9 januari 2019 10:45 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 3.142

De teller staat op ongeveer €700,- wat we voor Stichting Jarige Job aan donaties hebben binnengehaald, je kunt overigens nog gewoon doneren tot het einde van de actie (10-01-2019 23:59). 700 Euro is natuurlijk al een geweldig bedrag waarmee we 20 kinderen van een prachtige verjaardag kunnen voorzien, maar meer kinderen kunnen helpen aan een leuke verjaardag is natuurlijk nog leuker. Het betreft hier namelijk kinderen welke door geldproblemen van hun ouders hun verjaardag niet kunnen vieren. Hierdoor voelen ze zich vaak buitengesloten en het zou juist voor hen geweldig zijn indien zij eens in het middelpunt kunnen staan. Stichting Jarige Job stuurt namelijk (na toetsing door de voedselbank etc.) een doos met cadeautjes en verjaardagsspullen naar de ouders. Denk dan aan slingers, cake, traktaties en een cadeautje passend bij het kind.

Ondertussen hebben wij ook niet stilgezeten en alle advertenties overgeheveld naar de Tweakers V&A. Dit omdat het voor ons dan makkelijker is om alle biedingen bij te houden. De timer bij de V&A klopt helaas niet, maar ook hier kan je bieden tot en met 10-01-2019 23:59. Sommige producten worden tweemaal of meerdere malen verkocht, hoe het systeem dan werkt is vrij eenvoudig. De tweakers met de hoogste biedingen op het moment van sluiten krijgen dan het product. Stel voor we hebben het dus over V&A aangeboden: Tweakers bierpul 18 jaar voor goed doel (x2) en zeef biedt 100 euro, Ginz biedt 110 euro en Wilbert de Vries biedt 115 euro. Dan krijgen Ginz en Wilbert beiden een bierpul voor 110 en 115 euro respectievelijk. :)

Alle advertenties zijn hier te vinden: https://tweakers.net/aanbod/user/378992/
Doneren kan via:
Ideal: https://tikkie.me/pay/544o4lefssb9s3qjvtmn
Bankoverschrijving: https://www.tweakersvoor.nl/donate/
Paypal: http://paypal.me/tweakersvoor

https://www.stichtingjarigejob.nl/wp-content/uploads/2018/05/JOBimage_Inpakmarathon-1024x639.jpg

Nieuwe merch en meer | Tweakers voor Jarige Job update 1

Door Frozen op dinsdag 1 januari 2019 20:08 - Reacties (15)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 2.217

De kerst is voorbij en we hebben veel nieuwe items toegezonden gekregen waarvan sommige nog onderweg zijn. Denk dan aan een echte HENK casebadge, kerstballen, mokken en nog veel meer! De HENK Casebadge en mok nummer 2 zijn al binnen en daar is dus ook al op te https://tweakers.net/aanbod/user/378992/.

Ik weet dat de Henk Casebadge enorm geliefd is, dus we mogen Dennis1109 daarom heel erg dankbaar zijn. Hij heeft er helaas niet meer, dus de enige optie is bieden zou je hem (de casebadge) graag willen bemachtigen. Daarbij heeft Dennis momenteel ook een eigen veilinkje lopen van een beamer waarvan de opbrengst naar Tweakers voor Jarige Job gaat. _/-\o_

Momenteel hebben we zo'n 400 euro binnengehaald aan donaties, dat is geweldig en daar kunnen we zo'n 12 kinderen van een leuke verjaardag van voorzien. Maar omdat er nog een aantal producten onderweg zijn naar mij schuiven we de einddatum van de veiling en donaties iets naar voren: tot en met 10 januari 2019.


Actie (veiling & doneren) duurt tot 10 januari 2019 23:59!
De website met alle informatie is: tweakersvoor.nl

https://www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2019/01/kavels.png

Tweakers voor Jarige Job

Door Frozen op zondag 23 december 2018 15:00 - Reacties (41)
Categorie: Tweakers voor ?, Views: 4.842

https://www.doneeractie.nl/upload/1635/d6e92364-a92c-47ed-8d27-92613a49ad17.jpgtweakersvoor.nl

Na de poll in mijn vorige blog is gebleken dat stichting Jarige Job weer de voorkeur verdiende. Vorig jaar haalden we het fenomenale bedrag van €1300 op. De stichting is niet heel erg groot en het doel is vrij concreet. Je kunt als donateur goed zien waar het geld naartoe gaat en we kunnen als Tweakers daar zelf meehelpen! Voor als je de actie van vorig jaar niet hebt meegekregen komt hier een korte samenvatting over Stichting Jarige Job.

Stichting Jarige Job zet zich in voor de 61000 kinderen in Nederland van ouders die het niet zo breed hebben om toch hun verjaardag te vieren. Deze kinderen hebben vaak te kampen met schaamte en hebben minder vriendjes op school omdat ze bijvoorbeeld soms niet meegaan op schoolreisje. Stichting Jarige Job vindt het belangrijk dat juist deze kinderen ook eens een dag in het middelpunt kunnen staan, niet op zomaar een dag maar op hun eigen verjaardag! Ze versturen vervolgens een geheel verjaardagspakket met cadeautjes, traktaties, taartmix, slingers enzovoorts naar de ouders van de Jarige Job, geen geld maar concrete middelen. Daartoe werken ze samen met de voedselbank en andere organisaties om producten bij elkaar te krijgen. Het vullen van 1 zo'n verjaardagsdoos met taartmix, slingers, cadeautjes en traktaties kost ongeveer 35 euro.

Deze dozen worden ingepakt door organisaties welke langs kunnen komen bij Stichting Jarige Job voor een "inpaksessie". Het leek mij enorm leuk om met een groep tweakers daar naartoe te gaan en voor de stichting een uur of een paar uur lang lekker dozen te gaan inpakken. Daarvoor kan je je interesse registreren, hopelijk krijgen we genoeg mensen bij elkaar zodat we daadwerkelijk kunnen gaan inpakken!

Om het allemaal iets makkelijker te maken dit jaar ben ik een website gestart: www.tweakersvoor.nl Daar kan je alle informatie vinden op een nette manier. Dat is wel zo makkelijk voor jullie en voor mij!

Dit jaar kan je meedoen op drie manieren tot en met 10 januari 2019 23:59:
1. Doneren
  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • IDEAL (tikkie)
2. Meebieden op de kavels van de veiling
3. Interesse registreren voor het inpakevenement bij Stichting Jarige Job in Rotterdam

We hebben weer gave spullen tussen de kavels zitten dit jaar! Het is het zeker even waard om te kijken.
https://i1.wp.com/www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2018/12/2000631920-Custom.jpeg?ssl=1

Klik op onderstaande afbeelding om naar tweakersvoor.nl te gaan
https://www.tweakersvoor.nl/wp-content/uploads/2018/12/logootje.png